MUĞLA / MENTEŞE - Yenice İlkokulu

May

Büyük bir çoşkuyla heyecanla yaşa 23 Nisan . Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100 yaşını büyük bir çoşku ve heyecanla kutladık. Emeği geçen öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 103. yılı okulumuzda  yapılan törenle kutlandı. Hazırladıkları etkinlikler için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize , katılımları içinde velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Badminton müsabakalarında Okulumuz Takımları  Badminton küçük erkeklerde İl 2. si, Badminton küçük kızlarda da İl 3. sü olmuştur. Öğretmenimiz Nihal HORTOĞLU ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Kas

Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük bir liderin, Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi ve hamisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Gerçekleştirildi

Eyl

Okulumuzda ilköğretim haftası öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla çoşkuyla kutlandı. Sağlıklı ve Başarılı bir eğitim öğretim yılımızın olması temennisiyle.

Haz

Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi kapsamında 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü okulumuzun proje kapanış etkinliği olan Demokrasi Şenliğimiz; Menteşe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eylen TERZİ, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ, Yenice Mahellesi Muhtarı, misafir Okul Müdürleri, misafir öğrenciler, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Şenliğimizde misafirlerimize projenin tanıtımı yapıldı, ay ay yapılan etkinlerimizden oluşan görsel sergi düzenlendi, yenilenen kütüphanemizin açılışı yapıldı. Ardından okul bahçesinde diğer okullardan gelen misafir  öğrencilerle işbirliği ve dayanışma esaslı çocuk oyunları oynandı. Misafirlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize yiyecek ikramı yapıldı. Çocuklarımızın "Yazıyorum Oynuyorum" etkinlikleri kapsamında yazdıkları demokrasi konulu şiirler ve skeçler öğrenciler tarafından sunuldu. Son olarak mini konserlerle Demokrasi Şenliğimiz tamamlandı.

Haz

Okulumuz Avrupa Ülkelerinin yer aldığı okullar arasında "2020-2021 eTwinning School Label "eTwinning Okul Etiketi" almaya hak kazanmıştır.

Okul Hizmet Standartları