MUĞLA / MENTEŞE - Yenice İlkokulu

Okulumuz eTwinning Okulu Oldu

Okulumuz Avrupa Ülkelerinin yer aldığı okullar arasında "2020-2021 eTwinning School Label "eTwinning Okul Etiketi" almaya hak kazanmıştır.

Muğla ilinde başvuru yapan 53 okuldan biri olarak okulumuz eTwinning School Label da yerini almıştır.

ETwinning Okul Etiketi nedir?

eTwinning Okulları, eTwinning'in önemini ve değerlerini kabul eder ve bunu okul yönetiminin desteğiyle okulun politikalarına, uygulamasına ve mesleki gelişimine yerleştirir.

ETwinning Okul Etiketi ile eTwinning, yalnızca bireysel eTwinerların  değil, öğretmen ve okul liderlerinden oluşan ekiplerin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, bağlılığını tanır ve değerlendirir.

Tüm eTwinning Okullarının pusulası, eTwinning Okul Misyonudur .

Faydaları nelerdir?

eTwinning Okulları, Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimine ilham vermek için lider okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.

Avrupa Düzeyinde yüksek bir görünürlüğe sahiptir ve eTwinning Okul Etiketini tanıtım ve bilgi materyallerinde gösterebilirler.

23-06-202123-06-2021

Yayın: 23.06.2021 - Güncelleme: 23.06.2021 14:15 - Görüntülenme: 181